glødende tyr

Karismatisk som en matador, flot fisse på en flyvende tallerken, uhyrligt overnaturlig stud. Beæret hæver den panden og pruster og så er der ild i dens gevir og hove. Intet rører tyren i arenaen. Her er han:

Jacobski bar ringbrynje og en vinsæk ved hoften. Skridt for tunge skridt bevægede han sig op ad stejl bakke for at få et overblik. Rundt om højen lagde sig et tungt tæppe af skov, og kun toppen han stod på var fri for dendroner i dendritsk netværk. Jacobski nægtede nogen form for samarbejde. Nix og nej, du. Bare tanken om at nærme sig nervenetværket, det som var skov, gav ham en lammende følelse ned ad rygsøjlen. Men han var af uddøende art og hans forfølger var på vej op ad bakken.

Han kunne ikke lade være med at føle sig lidt som en høvding, en konge, eller endda en meget stærk tyr, som har løb kraftfuld og ubesværet igennem skovbunden med sin moderat tunge oppakning. Fra siden svingede et sort lyn ind i ham og lagde ham ned.
Daggert fra skede til hånd, daggert fra hånd mod sorte. Jacobski stak med sin daggert. Men skabningen over ham var hurtig og greb hans hånd. Oven på ham sad en panter-marmar, absurde kattevæsener i kvindelige former der jagtede menneskemænd. De var frygtede for deres makabre henrettelses-metode hvorved de satte sig på mænd og tog dem ind i sig, rokkede frem og tilbage indtil pollution hvor de fra deres underliv skaber et vakuum der suger med en stærk kraft, som et farligt hestehul dit afkom bliver suget ud i og aldrig kommer tilbage, og tømmer al indvolde på stakkels offer. 

Men Jacobski var lige glad. Han kendte de sexede panter-marmare. Til marmarens undren sad han bare og ventede, og da tid var, spændte han i alle de spænstige muskler hans korpus var i besiddelse af. Ud af ham sprøjtede elskovs-eleksir i sådan en torpedisk fart, og i sådan en vældig mængde, at panter-marmaren blev fuldstændigt overvældet, fyldt op, spækket, oversvømmet, at det hvide steg den til hovedet og eksploderede i en supernova af spermatofor - der efterfølgende spredte sig, og befrugtede skovens træer. 

Jacobski var tilfreds. 


Kommentarer

  1. Ikke korrekturlæst eller velovervejet, men fantastisk underholdning!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag