fuck dig samsung-telefons formatering. Du fikmigtilatbruge5minutterMERE PÅOPLÆGGET

”Hey Terkel prøv lige tryk på den knap der””Nej det er ik’ så godt, det er knappen til maskinen der laver dumme historier”
”lol”:

Magnus var i syv sind! I et klarsyn havde han forleden indset at hvis han ikke fandt på en videnskabelig metode eller teori eller lignende, med hold og slag i, før hans 24. fødselsdag, var han for evigt dømt til et liv i kedsommelighed og middelmådighed – da han som 18-årig havde valgt at læse til analyst, i frygt for at få den i røv’n !!!

Men nu skulle det være, det skulle. Så Magnus lille mus, satte sig ned til en varm kop kakao og grublede over sin sag. Men Magnus kunne ikke just hitte på noget – det eneste stakkels ven kunne rette sit sind efter, var hvor meget han helt igennem hadede kaffe. Og fakkertalt, med en uslukkelig tørst, hungrede efter en kaffedrikkers blod. Men, når alt så var sagt, kunne Magnus aldrig finde på sådan nååget.

I stedet, i sit levebrøds navn, fandt han på en model, sådan en rigtig matematisk en, helt fantastisk åndssvag.

Der gik et par måneder med klargørelse, men så fremlagde han ellers. Teorien var, at der måtte være sammenhæng mellem en persons grad af psykopatisme, og hvilken matematisk hældningskurve mængden af kaffe i kaffekruset, over tid, lagde sig tættest op ad.

For eksempel så er du ret meget psyko hvis din kurve er sådan en eksponentielt stigende en. Magnus’ egen kurve var, har jeg hørt Peter sige, en sinus kurve! Achtung!!!!

Kommentarer

Populære opslag