Fra Frankrig med chokolade i en boks (for-man-ved-aldrig-hvad-man-får-(på pikken xDDDDDDDDDDDDDDD)-klichéen)

Der var engang en konge i Frankrig. Den franske konge var elsket af sit folk, sine børn og sin kone. Kongen elskede kirsebærvin, korte kjoler og at tage sig en dukkert i en nærliggende sø (men ikke alt for langt væk, for han hadede at køre i karret, skønt han var meget henrykt for heste). En dag da kongen var nede med sine tjenestefolk ved en vilkårlig nærliggende sø, og han havde fået lidt for meget kirsebærvin og en dukkert for meget og var helt ophøjet i hovedet - så så han på en af sine tjenestepiger (kongens konge var i dette moment oppe på slottet), og synet af denne unge pige fyldte vores kære konge med et begær. Et begær efter  øl, damer og regnbuer - ligesom dengang han blot var ung prins. Og så bollede de.

Men som så mange andre ting mænd foretager sig, fortryder de det straks bagefter!!!!!(!!)

Kongen gik straks hjem, og undskyldte til sin kone. Konen slog ham hårdt på kinden, men, som det rare kvindemenneske hun var, tilgav hun ham.

Nu havde kongen fået nok af begærlige lyster, og besluttede sig for at få en hobby! Nu ville han lege med meget avanceret legetøj. Men! Som vi alle ved så er avanceret legetøj meget avanceret at samle, og det var kongen nu ikke meget for. Derfor hyrede han en kongelig avanceret-legetøjs-samler som skulle gøre det for ham. Og sådan blev det. Men som alt hvad det franske kongehus gjorde dengang ligeså gjorde resten af europas kongehuse. Og hvad de royale gør, ligeså gør de fine folk. Og hvad de fine folk gør, ligeså gør de lidt mindre fine folk. Og hvad de lidt mindre fine folk, ligeså gør... Du ved.

Sådan blev der opbygget et kæmpe marked for avanceret-legetøjs-samlere i hele europa, og proffesionen blev 'udøvet' i mange år... Lige indtil at man ikke havde tid til at lege med legetøj og børn heller ej gad at lege med legetøj, og meget hellere ville spille videospil!!!! Nu var alle avanceret-legetøjs-samlere arbejdsløse.

Se, sådan kunne det have gået til. Måske.

Kommentarer

Populære opslag