hoho!

kjærkuhed





Så smuk. Jakob sad i solen og kiggede hen på Maria der, trods sommervarmen, hoppede energisk op og ned på den store trampolin de netop havde købt et sted nede i Tyskland. De gyngende bryster mindede ham om fodbolde, hendes hofter om noget så smukt som et vandfald, og hendes ansigt. Åh hendes ansigt. "Kommer du ikke op?" Grinede hun til ham. Blomsterne blomstrede og bierne summede. Jakob rejste sig op og så mod himlen. Han rystede, hans ben skælvede, og han var lige ved at tude. Han skubbede rullestolen fra sig, sprang ned på alle fire. Han følte sig syg. Hans mave formede sig nu, til en kæmpe phallos.

Hvad der før havde været en sukkersød tilværelse for Jakob der handlede om kærlighed til pigen han havde været lun på siden de mødtes, var nu forvandlet til et mareridt. Hans nye ven, midt på maven, den nyudsprungende  penis, var nemlig helt sin egen, og i fuld gang med at gennemkneppe Maria. De var begge magtesløse.

Guds pik kneppede og kneppede. Maria skreg og skreg. Jakob græd og græd. Fuglene fløjtede og hun vinden susede. Det var netop blevet forår! Blev Jesus ikke født i foråret?

Kommentarer

Populære opslag